4-warehouse

E-FULFILMENTBEDRIJVEN IN NEDERLAND?

Zoals je al hebt kunnen lezen zijn er vele e-fulfilmentbedrijven in Nederland actief.

Er zijn grote verschillen in manier van aanpak, diensten en focus op bepaalde soorten webshops.

OPSLAG | ORDERPICKEN | INPAKKEN | VERZENDEN | RETOUREN

Soort e-fulfilmentbedrijven in Nederland?

Specialisten:
Hierbij focust men specifiek op webshops met o.a. vers producten, health care, technische producten inclusief reparatie en volume producten (meubels).

Focus:
De meeste  fulfilmentpartijen richten zich op grotere webshops die al flink wat orders per maand doen. De startende en kleine webshops willen ze liever niet bedienen. Hier bent je van harte welkom!

Extra service:
Ook bieden sommige fulfilmentbedrijven extra services zoals orders o.a. inpakken in cadeaupapier, handgeschreven bedankje, maken van speciale pakketten en speciale handelingen bij retouren. Wij verzorgen dit graag.

Automatisering:
Wij geloven dat fulfilment mensenwerk is en blijft. Het proces moet op bepaalde vlakken natuurlijk wel geautomatiseerd zijn, maar het belangrijkste is een sluitend proces waar orders moeten op tijd en volgens afspraak verzonden worden.

Flexibiliteit:
Het is van groot belang dat het fulfilmentbedrijf flexibel is en dat je niet in een geautomatiseerd proces mee moet. Elke klant is immers uniek. Doordat wij een beperkt aantal klanten willen bedienen zorgt dit voor extra flexibiliteit en speciale wensen willen wij graag verzorgen, ook als je wat kleiner bent.

Betrokkenheid:
Er zijn fulfilmentpartijen welke heel veel klanten bedienen en dat kan ten koste gaan van de betrokkenheid bij jou als webshop. Wij kiezen bewust voor persoonlijke begeleiding en bij ons ben je geen nummer, maar onze collega. Het is immers een gezamenlijke “win win” situatie, waar je samen naar meer succes streeft. Dit een van onze speerpunten.

Waar moet je op letten bij e-fulfilmentbedrijven?

Eerste contact:
Bij het opvragen van tarieven wordt er vaak (snel) een offerte toegestuurd. Wij vinden persoonlijke betrokkenheid erg belangrijk en willen graag even telefonisch of persoonlijk kennis maken. Mocht je toch eerst een offerte willen, dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Ervaring:
Veel bedrijven zien de e-commercemarkt als een groeiende branche. En dat is natuurlijk waar. Maar e-fulfilment er maar even bij doen of dit zomaar opzetten is erg moeilijk. Kennis en ervaring in het afhandelen van internetbestellingen is cruciaal voor enig succes. Zo zien wij veel partijen na één of enkele jaren toch weer verdwijnen uit de branche.

Bedrijfsbezoek:
Wij raden aan om een shortlist te maken van een paar fulfilmentpartijen.
Let hierbij niet alleen op de prijs, want soms is er nog wel iets te onderhandelen. Kijk ook naar persoonlijke benadering en ervaring in de afhandeling van webshops. Dit kun je zien aan bijvoorbeeld de bedrijfswebsite of persoonlijke LinkedIn profiel van de eigenaar.

Locatie:
Het is minder van belang waar de e-fulfilmentbedrijven in Nederland het magazijn hebben staan. Aangezien deze jou het fulfilment uit handen moet nemen en dat je dus niet wekelijks langs hoeft te gaan. Maar aangezien wij dicht bij de Belgische grens liggen heeft vele voordelen.

Begeleiding:
Je wilt zorgeloos e-fulfilment kunnen uitbesteden en professionele en persoonlijke begeleiding. Belangrijk is iemand die proactief met je mee denkt .Het is dus belangrijk dat je het gevoel hebt dat je direct al tips krijgt in hetgeen wat je wel en niet moet doen als het gaat over verpakking, vervoerder, opstart en marketing om maar iets te noemen.

ONZE TEVREDEN KLANTEN

"Onze webshop heeft veel kosten kunnen besparen door de fulfilment uit te besteden aan Tlogistics Fulfilment"
"TLogistics Fulfilment is erg flexibel en denkt met ons mee om het proces verder te verbeteren"
"Bij onze oude fulfilmentpartij hadden wij veel problemen, bij Tlogistics Fulfilment worden wij écht goed bediend.
"Onze producten worden met speciale zorg behandeld en ingepakt"
"Wij waarderen de prettige no nonsense aanpak en begeleiding"
"Eindelijk worden afspraken nagekomen en hoeft ik nergens achteraan te gaan"
" De servicelevels zijn bij Tlogistics Fulfilment boven verwachting en het aantal fouten zijn minimaal"
"Wij verkopen via Amazon en Tlogistics Fulfilment is daar goed op ingespeeld"
MEER WETEN ?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.